(Nederlands) Motorstalling | A73 Nijmegen – Venlo, afslag Boxmeer

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bent u op zoek naar een stallingsruimte voor uw motorfiets? Wij verhuren motorstallingsplaatsen in onze goed beveiligde en geïsoleerde hal, op afgesloten terrein. Makkelijk bereikbaar vanaf de A73 Nijmegen - Venlo, afslag Boxmeer - Sint Anthonis.

Motorstalling Nijmegen Boxmeer A73

 

Motorstalling voorwaarden

  • De motor staat in een goed geïsoleerde en goed beveiligde ruimte, op afgesloten bedrijfsterrein.
  • Basistarief vanaf € 25 per maand (bij minimaal 3 aaneengesloten maanden, 1x brengen, 1x ophalen)
  • Optionele diensten tegen meerprijs mogelijk (o.a. druppellader, banden oppompen, starten en warmlopen, wassen).
  • Verzekeringspremie niet inbegrepen.
  • Halen en brengen alleen op afspraak mogelijk.
  • Op verzoek sturen wij onze volledige stallingsvoorwaarden per e-mail toe.

 

Winterstalling voor uw motorfiets

Wij bieden een oplossing voor de winterstalling van uw motorfiets. Van oktober t/m april kan uw motor veilig en droog gestald worden in onze stallingsruimte. Een paar tips om uw motor zo goed mogelijk te laten overwinteren:

  • Geef de motor vooraf een goede wasbeurt en smeer de ketting.
  • Laat de motor het liefst voor de stalling onderhouden. Met schone vloeistoffen is de motor dan in het voorjaar direct rijklaar.
  • Koppel de accu los en laad deze thuis regelmatig op. Het is bij ons mogelijk om tegen meerprijs een druppellader aan te sluiten.
  • Controleer de bandenspanning en zet deze het liefst iets hoger dan normaal. Niet vergeten om in het voorjaar eerst te checken!

 

stalling japanse motoren Brabant Motorstalling oldtimers Laverda Motorstalling Nijmegen Boxmeer Ducati

 

De stallingslocatie

Onze motorstalling is centraal gelegen in noordoost Brabant, aan de N272, A73 afslag Boxmeer - Sint Anthonis - Gemert. Ca. 25 minuten vanaf Nijmegen, 30 minuten vanaf Venlo. Adres: Boxmeerseweg 25, Sint Anthonis.

Dandy Classics is gespecialiseerd in klassieke Engelse sportwagens. Wij hebben een continu wisselende collectie van interessante klassiekers, van restauratieobject tot geheel gerestaureerd. Wij hebben een eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie en bieden het hele jaar door stallingsplekken. In onze webshop kunt u onderdelen bestellen voor Engelse oldtimers: MG, Triumph, Austin Healey en Jaguar.

Wij zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw aan de N272. Op hetzelfde terrein zijn verschillende automotivebedrijven gevestigd, waar u terecht kunt voor dienstverlening aan uw auto: onderhoud, schadeherstel en APK keuring.

Naast motorstalling bieden wij ook oldtimerstalling, autostalling en camperstalling. Neem contact op voor meer informatie.